Ήρθε η ώρα των υπογραφών!,η σήραγγα ξεκινά!.

ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Καστοριά 18/10/2022

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Είμαι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσω πως την Παρασκευή 21 Οκτωβρίου 2022 στις12μ στην Αντιπεριφέρεια της Καστοριάς ΥΠΟΓΡΑΦΕΤΑΙ Η ΣΥΜΒΑΣΗ της κατασκευής της σήραγγας της Κλεισούρας μεταξύ του Ελληνικού Κράτους < Εγνατία ΑΕ >και της αναδόχου εταιρείας Άκτωρ.

Ευχαριστώ την κυβέρνηση και τον αρμόδιο Υφυπουργό Υποδομών κ.Γιώργο Καραγιάννη για την ενημέρωση και στενή συνεργασία.

Αισθάνομαι συγκίνηση και είμαι ευτυχής γιατί κατάφερα ένα όνειρο και πολιτική στόχευση ζωής να γίνει πραγματικότητα.Σε όλους μου τους πολιτικούς αγώνες ήταν βασική προτεραιότητα.

Ευχαριστώ από βάθους καρδίας τον Πρωθυπουργό μας κ.Κυριάκο Μητσοτάκη που υιοθέτησε ΑΜΕΣΑ το όραμά μου από τον Σεπτέμβριο του 2019!.Ευχαριστώ επίσης τον Περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας κ.Γιώργο Κασαπίδη που ανταποκρίθηκε σε αυτήν την ιεράρχηση προτεραιοτήτων από εμένα προς τον Πρωθυπουργό και οι υπηρεσίες του προχώρησαν την υπάρχουσα ώριμη και επικαιροποιημένη μελέτη από το 2012( επί Νομάρχη κ.Κώστα Λιάντση).

Θέλω να διαβεβαιώσω τους Καστοριανούς αλλά και όλους τους Δυτικομακεδόνες πως σε τρία χρόνια είναι εφικτός ο στόχος ζωής μου το Διεθνές Αεροδρόμιο Δ.Μακεδονίας της Καστοριάς να πετά δίς ημερησίως προς την πρωτεύουσα της χώρας Αθήνα.

Comments are closed.