Ανακοινώνουμε σημαντικά κυβερνητικά μέτρα υπέρ των γουναράδων,είναι αχρείαστοι όμως <οι αυτοθαυμασμοί και τα αλληλοευχαριστήρια>.

ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

●Αργήσαμε,είναι αλήθεια,αλλά δεν ξεχάσαμε.Αυτό που ο προπροηγούμενος Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης είχε υποσχεθεί πριν δύο χρόνια λόγω της πανδημίας,το κάνουμε πράξη.Οι εκτροφείς των γουνοφόρων θα λάβουν τα 3,5€/ζώο.Γιατί είναι ο κύριος τομέας όλης της παραγωγικής διαδικασίας που έχει την μεγαλύτερη προοπτική για το παρόν και το μέλλον.Η πολιτική μας έχει συνέπεια και συνέχεια. Γιατί με κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας πάλι αναγνωρίστηκε η εκτροφή γουνοφόρων ως κτηνοτροφική δραστηριότητα.

●Εδώ και καιρό με ανακοινώσεις μου διαβεβαίωνα τους γουνοποιούς να μην ανησυχούν και να μην βιάζονται.Ο Πρωθυπουργός και το οικονομικό επιτελείο της κυβέρνησης ενημερώνονταν συνεχώς από εμένα για την δραματική κατάσταση του κλάδου μετά τα μέτρα της Ευρωπαϊκής Ένωσης εναντίον της Ρωσίας.Έτσι σε λίγο καιρό οι επιχειρήσεις θα αποζημιωθούν ικανοποιητικά και δίκαια.Μία κυβερνητική απόφαση που δίνει ανάσες οικονομικής επιβίωσης.

●Αξίζουν έπαινοι σε όσους μόχθησαν για τα επιτυχή αποτελέσματα.Δεν χρειάζεται να διαγκωνιζόμαστε όμως οι πολιτικοί για την αναγνώριση και την επιβεβαίωση.Οι αρχαίοι μας πρόγονοι αρκούνταν να αγωνίζονται και ως ολυμπιονίκες ακόμη να τιμώνται με δάφνινο στεφάνι ή κλάδο ελαίας ως κότινο της νίκης.Στη σημερινή εποχή δεν πρέπει να υποτιμούμε τους πολίτες,οι οποίοι έχουν γνώση,κρίση και μνήμη για να αποδίδουν <τα του Καίσαρος τω Καίσαρι>.Ας είμαστε σεμνοί χωρίς να τους κουράζουμε με υπερβολές,όταν έχουμε κάνει απλώς το αυτονόητο χρέος μας.

Comments are closed.