Απάντηση με αλήθειες στους νοσταλγούς του χθες.

ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Δύο είναι τα σημαντικότερα πολιτικά γεγονότα με δικαστικές αναφορές με τα οποία έκλεισε ο Ιούνιος:

1)η αθώωση του Σταύρου Παπασταύρου,στενού συνεργάτη του Αντώνη Σαμαρά με οριστικό απαλλακτικό βούλευμα 6 χρόνια μετά την άδικη,στοχευμένη κατασυκοφάντησή του από τον τότε Πρωθυπουργό του Σύριζα.Αναμένεται η υποσχεθείσα συγγνώμη του κ.Τσίπρα.

2)η παραπομπή στην τακτική δικαιοσύνη του στενού συνεργάτη του κ.Τσίπρα ,Νίκου Παπά για παράβαση καθήκοντος.Όλοι μας οφείλουμε να πάρουμε θέση για αυτά και ιδιαίτερα οι Βουλευτές και να μην κρυβόμαστε όπως η κ.Ο.Τελιγιορίδου. Ερχόμενοι στο Νοσοκομείο μας έχω να δηλώσω:

α)κρατήθηκε όρθιο 15μήνες με κόπο,θυσίες και φιλότιμο των ιατρών,των νοσηλευτών και του υπολοίπου προσωπικού,

β) η κυβέρνηση,η 3ηΥΠΕ,ο Διοικητής και το Δ.Σ του Νοσοκομείου εργάστηκαν ακατάπαυστα και στήριξαν με ανθρώπινο δυναμικό και πόρους την άψογη λειτουργία του,

γ)τα εμβολιαστικά του κέντρα στήθηκαν τάχιστα και λειτούργησαν άψογα,πρότυπα για όλη την Ελλάδα,συμβάλλοντας με αυτά των Κ.Υ στο να βρίσκεται η Καστοριά στην επίζηλη 2η θέση σε ποσοστό εμβολιασθέντων στην Ελλάδα.

δ)Ο Βουλευτής μαζί με την Διοίκηση του Νοσοκομείου και την στήριξη της κυβέρνησης και της Περιφέρειας προγραμμάτισαν και ενέταξαν έργα 6εκ.€, που με την υλοποίησή τους θα φέρουν άλμα στην αναβάθμιση και την προσφορά υπηρεσιών του.

ε)με την συνταξιοδότηση της Διευθύντριας της Νοσηλευτικής Υπηρεσίας έγιναν οι απολύτως αναγκαίες τοποθετήσεις- μετακινήσεις 2-3 νοσηλευτριών συνολικά με κύρια κριτήρια την νομιμότητα,την αξιοκρατία,την αποκατάσταση αδικιών και κυρίως την διασφάλιση της ομαλής λειτουργίας,

στ)οι ιατροί που προσφέρουν τις υπηρεσίες τους αυξήθηκαν με τελευταίο επίτευγμα την μετακίνηση Νεφρολόγου που από σήμερα αναλαμβάνει καθήκοντα ως 3η, προκειμένου να συνδράμει στους δύο εξαίρετους εναπομείναντες ιατρούς στην βαρυφορτωμένη με 60 ασθενείς Μονάδα Τεχνητού Νεφρού.

Η ανακοίνωση της Βουλευτού του Σύριζα κ.Ολ.Τελιγιορίδου είναι κατάπτυστη και δεν αντέχει σοβαρής κριτικής.Ελπίζω να μην αποτελεί προοίμιο επιστροφής σε λογικές και επιχειρήματα εποχής Άκη Τσοχατζόπουλου, του οποίου υπήρξε οπαδός και στενή συνεργάτης.

Από το Γραφείο Τύπου.

Comments are closed.