Ο καιρός χαλάει,μετά 3 χειμώνες θα καίμε ΦΘΗΝΟ ΦΥΣΙΚΟ ΑΕΡΙΟ.

ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Ένα χρόνο πριν σαν σήμερα.Η επανάληψη και υπενθύμιση αποστομώνουν τους δήθεν.Αυτούς που ενδιαφέρονται μόνον για την επιφάνεια και όχι για το βάθος και κυρίως την ουσία.

Το γεγονός πως το φυσικό αέριο θα μπει στα σπίτια μας το 2023 είναι αποτέλεσμα σκληρής δουλειάς,σοβαρότητας και μεθοδικότητας.Θα ήμασταν πολύ πίσω εάν από τον Μάρτιο του 2018! δεν είχα ξεμπροστιάσει αποκαλύπτοντας πρώτος, πως η τότε κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ και η Περιφερειακή Αρχή είχαν ΤΕΛΕΙΩΣ ΕΞΩ από τα σχέδια της επέκτασης των δικτύων του φυσικού αερίου την Δ.Μακεδονία και ιδιαίτερα την Καστοριά.

Επί τάπητος το καυτό θέμα της θέρμανσης

ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

15 Νοεμβρίου 2019

Σήμερα η Δυτική Μακεδονία έθεσε επί τάπητος το καυτό θέμα της θέρμανσης.Σε σύσκεψη που προκάλεσε στην ΔΕΣΦΑ ο Περιφερειάρχης κ.Γ.Κασαπίδης παραβρέθηκα μαζί με τούς Αντιπεριφερειάρχες κ.Δ.Σαββόπουλο και κ.Κ.Κυριακίδου και άλλους Αντιπεριφερειάρχες και Δημάρχους.Ήσαν εκεί στελέχη της ΔΕΔΑ και της ΡΑΕ.Τόνισα την επιτακτικότητα του προβλήματος για την Καστοριά.Πιστεύω με τα επιχειρήματά μας να πετύχουμε την επίσπευση της έναρξης,κατασκευής και ολοκλήρωσης του έργου.Οι προηγούμενοι κυβερνώντες δυστυχώς μας αγνοούσαν.

Comments are closed.