Συγχαρητήρια Ζήση Τζηκαλάγια για την πορεία των δύο Καστοριανών Στρατηγών.

ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ

Μόνον υπερηφάνεια μπορεί να αισθάνεται κάθε Καστοριανός μετά τις επιλογές του ΚΥΣΕΑ για την ηγεσία των Ενόπλων μας Δυνάμεων.

Ο νέος Αρχηγός του ΓΕΣ Αντιστράτηγος κ.Γιώργος Κωστίδης κατάγεται από την Πεντάβρυσο.Προερχόμενος από το Όπλο των Τεθωρακισμένων έφθασε μετά μία λαμπρή διαδρομή στην κορυφή του Στρατού Ξηράς.

Εξίσου υψηλή πορεία έχει ο Αντιστράτηγος κ.Γιώργος Τσιτσικώστας που κατάγεται από το Βογατσικό.Μέχρι την άνοιξη του 2023 ήταν ο 1ος Διοικητής της νεοσυσταθείσης Διακλαδικής Διοίκησης Ειδικών Επιχειρήσεων ΔΔΕΕ του ΓΕΕΘΑ(συντονιστής δηλαδή όλων των Ειδικών Δυνάμεων Στρατού,Ναυτικού,Αεροπορίας)και αμέσως μετά την αποστρατεία του επελέγη και είναι σήμερα ο Αρχηγός του ΓΕΕΦ της Κύπρου.

Σαράντα χρόνια πριν οι αείμνηστοι Σημαιοφορίδης και Καπαχτσής από την Πεντάβρυσο και το Βογατσικό ήσαν στην πρώτη θέση της πολιτικής εκπροσώπησης του Νομού Καστοριάς.Σήμερα αντίστοιχα οι Αντιστράτηγοι Κωστίδης και Τσιτσικώστας βρίσκονται στην κορυφή της ηγεσίας των Ενόπλων Δυνάμεων της πατρίδας μας.Θερμά συγχαρητήρια στους δύο Στρατηγούς μας που μας χαροποίησαν όλους τους Καστοριανούς.Εύχομαι η Υπέρμαχος Στρατηγός η Παναγία να τους χαρίζει υγεία για να επιτύχουν στην ύψιστη αποστολή τους.

Comments are closed.